Rcdhcjzrr5c7l6uceyf6

Djurvårdare nivå två

Pris 250 kronor (200 kr + 50 kr moms)

Djurvårdare arbetar inom den veterinärmedicinska delen av djurens hälso-och sjukvård och omfattas av begränsningarna i rätten att behandla djur, det som till vardags kallas för "behandlingsförbudet".

Genom riktade undantag från behandlingsförbudet i Jordbruksverkets föreskrifter så definieras och påverkas djurvårdarens yrkesroll till olika "nivåer". På den här webbkursen går jag igenom vad som gäller för Djurvårdare nivå två.

Ur innehållet: Du lär dig om förutsättningarna för att omfattas av ett undantag, hur undantagen förhåller sig till behandlingsförbudet, vilka begränsningar som finns i undantagen, ansvarsfördelning och en metod för att så bra som möjligt kunna bedöma gränsdragningsfrågor. Kursen består av ett antal moduler som tillsammans med introduktionen omfattar drygt en timmas inspelat material. Till det kommer fördjupnings- och extramaterial samt avstämningsquiz till vissa av modulerna.

Målgrupp: Alla som behöver eller vill få grundläggande kunskaper om hur reglerna för djurvårdare på nivå två ser ut.

Förkunskaper som rekommenderas: Inför den här kursen rekommenderas att du sett vår översiktsfilm om behandlingsförbudet på YouTube eller - särskilt för dig som är djurhälsopersonal och skyldig att läsa och tolka lagstiftning på egen hand- att du har genomfört den fördjupande webbkursen om behandlingsförbudet.

Pris: 250 kronor (200 kronor + 50 kronor moms som läggs på vid kortbetalningen).

När du betalat för kursen (görs i nuläget med kontokort) har du tillgång till den och de uppdateringar som görs under tre månader från det att köpet registrerats hos oss.

Frågor? Är du registrerad på vår webbskola (man registrerar sig på skolan och köper sedan de kurser man vill delta på) kan du mejla mig direkt via din sida på skolan. Är du inte registrerad och har frågor om skolan, kurserna, eller våra andra tjänster använder du kontaktformuläret på vår offentliga företagshemsida här.

Välkommen på webbkurs!

Anne Zedén Yverås

Ägare, juridiskt sakkunnig djurens hälso- och sjukvård, samt arbetslivspedagog och din lärare på webbkurserna!


Lärare


Anne Zedén Yverås
Anne Zedén Yverås

Hej!

Jag har förmånen att arbeta med mina intressen: juridik lärande i arbetslivet, ledarskaps- och organisationsfrågor, professionell kommunikation och - vilket ligger mig varmt om hjärtat - personlig utveckling i olika livsredskapssamtal.

"Livsredskap" är alla de resurser en människa har för att hantera sitt liv. Som utbildningar, erfarenheter, sociala nätverk, ekonomisk situation, personliga värderingar, tankemässigt förhållningssätt, relationer o.s.v.

Med ödmjukhet och glädje antar jag uppgiften att för en stund får vara ett av dina livsredskap i syfte "Att skapa kunskap, trygghet och inspiration, - för individen och juridiken i praktiken" vilket är vår vision!

Vill du läsa mer konkret om vad jag gjort tidigare så kika in på vår officiella hemsida eller på vår Facebooksida.

//Anne ZY


Kursinnehåll


  Introduktion och behandlingsförbudet i korthet - uppdaterad 171004
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Förutsättningar för undantag och begränsningar i undantag att ge injektioner - uppdaterad 171004
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Begränsningar för övriga undantag nivå två, ansvarsfördelning och tankemetod - uppdaterad 171004
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Börja nu!