K3etndkptc62wgrkqbwy

Djurvårdare alla nivåer samlingskurs

Pris 600 kronor (480 kr + 120 kr moms)

   Watch Promo

Den 7 augusti 2017 trädde Jordbruksverkets nya undantag från behandlingsförbudet för djurvårdare i kraft. Därmed ersätts dagens djurvårdare på grundnivå och utökad nivå av djurvårdare på nivå ett, två och tre. Den 29 september uppdaterades föreskrifterna igen.

Djurvårdare arbetar inom den veterinärmedicinska delen av djurens hälso-och sjukvård och omfattas av begränsningarna i rätten att behandla djur, det som till vardags kallas för "behandlingsförbudet". Genom riktade undantag från behandlingsförbudet i Jordbruksverkets föreskrifter så definieras och påverkas djurvårdarens yrkesroll.

Ur innehållet: Du lär dig om förutsättningarna för att omfattas av ett undantag, hur undantaget förhåller sig till de olika delarna i behandlingsförbudet, vilka begränsningar som finns kvar, ansvarsfördelning och en metod för att så bra som möjligt kunna bedöma gränsdragningsfrågor.

Samlingskursen omfattar 2017-10-06 inspelat material om drygt två och en halv timma som är uppdelat i mindre moduler om 2-15 minuter som du kan se när det passar dig. Vidare finns fördjupnings- och extramaterial till vissa kursmoduler.

Till varje modul finns sedan möjlighet att ställa allmänna frågor i kommentarsfältet (alla deltagare på kursen kan läsa och skriva där) där Anne ZY läser och återkopplar varannan arbetsdag.

Målgrupp: Du som har behov eller intresse av att veta mer om djurvårdares behörighet att göra olika behandlingar. Pedagogiken fokuserar på att lära ut hur man på egen hand ska kunna läsa, tolka och sedan tillämpa reglerna i praktiken. Hänvisningar till relevanta bestämmelser och juridiska underlag som diskuteras ges på bilderna och finns länkande i fördjupnings- och extramaterial.

Förkunskaper som rekommenderas: Du bör ha sett vår YouTubefilm där Anne ZY översiktligt går igenom behandlingsförbudet. På kursen ingår också den webbkursen om behandlingsförbudet, i nuläget uppdelad på introduktionsdel och egen del då den fristående webbkursen är under framtagande. .

Pris: 600 kronor (480 kr + 120 kr moms som tillkommer vid betalningen vilken görs med kort).

Du som köper samlingspaketet har tillgång till kurserna under tre månader, inklusive alla uppdateringar som görs under den tiden

Ni som köpte kursen redan som pilotkursdeltagare har fortsatt tillgång till kurserna i samlingspaketet fram till och med april 2018!

Frågor? Är du registrerad på vår webbskola (man registrerar sig på skolan och köper sedan de kurser man vill delta på) kan du mejla mig direkt via din sida på skolan. Är du inte registrerad och har frågor om skolan, kurserna, eller våra andra tjänster använder du kontaktformuläret på vår offentliga företagshemsida här.

Välkommen på webbkurs!

Anne Zedén Yverås

Ägare, juridiskt sakkunnig djurens hälso- och sjukvård, samt arbetslivspedagog och din lärare på webbkurserna!Lärare


Anne Zedén Yverås
Anne Zedén Yverås

Hej!

Jag har förmånen att arbeta med mina intressen: juridik lärande i arbetslivet, ledarskaps- och organisationsfrågor, professionell kommunikation och - vilket ligger mig varmt om hjärtat - personlig utveckling i olika livsredskapssamtal.

"Livsredskap" är alla de resurser en människa har för att hantera sitt liv. Som utbildningar, erfarenheter, sociala nätverk, ekonomisk situation, personliga värderingar, tankemässigt förhållningssätt, relationer o.s.v.

Med ödmjukhet och glädje antar jag uppgiften att för en stund får vara ett av dina livsredskap i syfte "Att skapa kunskap, trygghet och inspiration, - för individen och juridiken i praktiken" vilket är vår vision!

Vill du läsa mer konkret om vad jag gjort tidigare så kika in på vår officiella hemsida eller på vår Facebooksida.

//Anne ZY


Kursinnehåll


  Generellt undantag och djurvårdare nivå ett
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Börja nu!